• 0475/77.22.52
  • Oude Plaats 1A - 8581 Kerkhove

Verpleegkundige zorgen / diensten

Afhankelijk van uw wensen en noden komen wij eenmalig of meermaals per dag langs.

icon1
Hygi├źnische zorgen

Voor vele is het een drempel om hulp te vragen maar wanneer u moet herstellen van een operatie of door de ouderdom minder bewegelijk bent, komen wij graag langs om hulp te bieden bij een toilet. Afhankelijk van wat u wenst komen wij dagelijks, meerdere keren per week of wekelijks langs. Voor deze handeling heeft u geen doktersvoorschrift nodig, wij regelen alles met uw mutualiteit.

icon2
Wondzorg

Heeft u een operatie ondergaan of wondverzorging nodig na een trauma? Bij ons kunt u terecht voor alle soorten wonden. In ons team hebben wij ook een refentieverpleegkundige wondzorg.

icon3
Inspuitingen

Intramusculaire of subcutane inspuiting, wij helpen u hierbij.

icon4
Klaarzetten van medicatie

Geen zicht meer op het nemen van de juiste medicatie? Wij verzorgen wekelijks u medicatiedoosje, op deze manier wordt de medicatie juist ingenomen.

icon5
Compressietherapie

Het aanbrengen van steunkousen of een compressieverband ziet er eenvoudig uit, maar niets is minder waar. Compressietherapie zorgt voor druk op een ledemaat, hierdoor vermindert de vochtophoping en verbetert de bloedtoevoer richting het hart

icon6
Stomazorg

Een stoma verandert de eerst maanden nog van vorm, wij helpen u dagelijks bij de verzorging.

icon1
Sondevoeding

Kunt u niet genoeg voeding per os opnemen, dan wordt sondevoeding geadviseerd. De voeding gaat hierbij rechtstreeks in de maag.

icon2
TPN

Totale parenterale nutritie, een moeilijk woord voor voeding die intraveneus wordt toegediend.

icon3
Sandostatine inspuitingen

Gezien de specifieke toedieningswijze van het product, mag dit enkel worden toegediend door verpleegkundigen die hiervoor werden opgeleid. Enkele van onze verpleegkundigen volgden deze opleiding.

icon4
Infusietherapie

Nood aan een infuus en gaat u liever niet naar het ziekenhuis? Wij zorgen dat dit bij u thuis ook kan geplaatst worden.

icon5
Poortkatheter

Voor het aanprikken,afkoppelen en spoelen van een poortkatheter kunt u steeds bij ons terecht.

icon6
Sondages

Heeft u een suprabusbische sonde? Dan moet deze om de 4-6 weken vervangen worden, onze verpleegkundigen kunnen dit bij u thuis doen.